Webinar: ONGs i la incorporació del nou talent emergent 


Webinar: ONGs i la incorporació del nou talent emergent 

Fa anys que dins del sector de les ONGs s’està observant una tendència creixent a la incorporació de talent provinent del sector privat. La figura del voluntari sense formació es va difuminant en les plantilles i cada cop les organitzacions, siguin grans o petites estan apostant per incorporar als seus equips professionals procedents de diferents àmbits corporatius i procedents d’Universitats amb prestigi. La incorporació al mercat laboral dels nous talents emergents tals com mil·lennials, generacions X, Y, Z i Alpha ens està demostrant que cada cop més es valora treballar per una causa global on s’aposti per l’equilibri professional i personal fortament lligat a una qualitat dels serveis prestats. La consolidació d’un professionalitzat i format equip de Recursos Humans és clau per a la retenció del talent.

Aquesta serà la temàtica tractada al webinar de la xarxa alumni de RRLL ‘ONGs i la incorporació del nou talent emergent’ amb Virginia Fuentes Itarte, diplomada en Relacions Laborals per la UAB, màster en Recursos Humans i Postgrau en Estudis Europeus. Té experiència internacional amb més de quinze anys col·laborant amb equips multidisciplinaris en diversess empreses i organitzacions sense ànim de lucre. Actualment és directora global adjunta de Recursos Humans a l’Organització No Governamental de Drets Humans, Human Rights Watch,  gestionant la divisió de Formació i Desenvolupament, Compensació i Polítiques Internes. Ha treballat amb més de 82 nacionalitats i ha viscut en molts països, de manera que valora profundament la diversitat, la gent de ment oberta i les relacions significatives i duradores, basades en l’autenticitat.

El webinar forma part del cicle d’activitats de la Xarxa Alumni de Relacions Laborals, i, com és habitual, hi haurà un debat posterior amb la presència de la Dra. Maria Jesús Espuny, professora emèrita de la UAB i coordinadora de la Xarxa.

Activitat ja realitzada.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar