Visites guiades al Sincrotró ALBA amb Alumni UAB


Visites guiades al Sincrotró ALBA amb Alumni UAB

Què és el sincrotró?


Un complex d’acceleradors d’electrons per produir llum de sincrotró, la qual permet visualitzar l’estructura atòmica i molecular dels materials i estudiar les seves propietats.

És una infraestructura científica de tercera generació situada a Cerdanyola del Vallès, la més important de la zona del Mediterrani.

Com funcionen les visites guiades?

El Sincrotró ALBA organitza visites guiades on els visitants poden passejar pel recinte experimental i conèixer les diferents línies de llum i equipaments de la instal·lació.

Plaçes exhaurides per les visites ja realitzades: Properes dates pendents de confirmació

Les visites són gratuïtes i tenen una durada d’1 hora i 30 minuts aproximadament. Per a reservar un torn de visita es requereix un mínim de 15 persones i un màxim de 30. També hi haurà un torn obert de preguntes per tal que pugueu conversar.

Les visites s’ofereixen en dos formats:

Visita virtual: es fa a través de videoconferència Zoom. Una persona del Sincrotró ALBA ensenyarà en viu les instal·lacions movent-se pel Sincrotró amb una càmera. Aquesta opció permet als participants veure les parts més exclusives i inaccessibles, com el túnel d’acceleradors i les línies de llum. 


Format presencial: les visites es realitzen en grups. Una persona del Sincrotró ALBA guia als participants per les instal·lacions.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar