Millora la teva formació com a professional: màsters i postgraus


Alumni UAB

Pàgina web d’AlumniMillora la teva formació com a professional: màsters i postgraus

Formació continuada

Com a persona titulada a la UAB, segueix la teva formació amb un 10% de descompte en tots els màsters propis i diplomes de postgrau de la UAB (adreçats a un mínim de 10 alumnes) i en tots els màsters oficials (no subvencionats) de la Fundació UAB. Més de 300 programes amb la garantia i qualitat de la UAB.

Gaudeix del descompte!

Com em matriculo del màster o postgrau i hi aplico el descompte?

Has de fer l’autoinscripció (admissió) al màster o postgrau a través de la pàgina web https://sia.uab.es/. Entre l’admissió i la matrícula disposes d’un ampli període de temps. 

Un cop que et comuniquin que has sigut admès i, sempre abans de fer la matrícula al màster o postgrau, t’has de donar d’alta com a Alumni Premium+ en aquest formulari i fer el pagament. Compte! En cas que facis la matrícula al màster o postgrau i posteriorment el pagament d’Alumni Premium+, no es podrà aplicar el descompte.

Una vegada fet el pagament de la quota Alumni Premium+, rebràs en 48-72h laborables un certificat amb signatura digital amb el que ja podràs fer l’automatrícula al màster o postgrau a https://sia.uab.es/. De moment, sense fer cap pagament, perquè no t’apareixerà l’opció de preu reduït. Un cop feta, envia un correu a l’Escola de Postgrau a ep.uau@uab.cat, informant i adjuntant el certificat provisional com a Alumni Premium+. L’Escola validarà la teva matrícula i t’enviaran un correu per tal de que facis el pagament amb el 10% del descompte.

Tinc dubtes sobre si el màster/postgrau que vull fer té descompte

A la fitxa del programa, s’informa del descompte. Si tens un dubte concret, escriu-nos i ho consultem.

Vull fer un curs d’especialització. Tinc descompte?

Actualment no, però hi estem treballant.

Per més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de alumni@uab.cat o al telèfon 93 586 81 03 o al  687 64 18 63.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar