Fes salut, fes SAF


Alumni UAB

Pàgina web d’AlumniFes salut, fes SAF

Abona’t al Servei d’Activitat Física (SAF) amb una matrícula de 80 € i per 20 € al mes (com a comunitat universitària), quota especial de la que també en poden gaudir els teus familiars de primer grau.

Les instal·lacions esportives són: sala fitnes, pavelló poliesportiu, camps de futbol de gespa artificial, pistes de tennis, esquaix, pàdel i vòlei platja, 5 sales d’activitat (per a activitats dirigides amb monitor: Ritme1, Ritme2, Zen, Cycling i Boxing), rocòdrom exterior i interior, piscines cobertes (gran i petita), zona d’aigües (hidromassatge, dolls d’aigua, sauna, bany turc), espai de cal·listènia, pista exterior de bàsquet. També hi ha tres blocs de vestidors, zones de pícnic i un espai social amb màquines de vending.

Com sol·licito el benefici?

Sol·licita el servei i en 48-72 hores laborables, t’arribarà un Document Acreditatiu perquè et puguis acreditar com a alumni de la UAB i obtenir la quota comunitat universitària.

Per més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de alumni@uab.cat o al telèfon 93 586 81 03 o al  687 64 18 63.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar