Webinar: Experiències, aprenentatges i obstacles per a dissenyar i triomfar en la teva carrera professional


Webinar: Experiències, aprenentatges i obstacles per a dissenyar i triomfar en la teva carrera professional

Vivim en un món que canvia contínuament a causa dels avenços tecnològics, però també les expectatives, necessitats i requeriments de treballadors i empreses estan canviant a una velocitat que ni imaginem.

En aquesta sessió, Cristina Madrid, Biotecnologia UAB ’11, ens explicarà situacions reals i aprenentatges viscuts en les diferents etapes de la seva vida laboral. Ha estat vinculada a la indústria farmacèutica i actualment lidera un equip. L’objectiu és que puguis fer servir aquests aprenentatges per afrontar el teu futur laboral i decidir què vols aconseguir i com.


«A través d’un timeline des dels meus estudis en Biotecnologia fins a la meva posició actual com a responsable de l’àrea de càpsules a Towa Pharmaceutical, t’explicaré aquelles experiències i aprenentatges, però també obstacles que m’he trobat i que m’hauria agradat aprendre abans d’iniciar-me al món laboral, des de becària passant per diferents empreses fins a com ser visible per aconseguir el meu objectiu».

Donarà exemples i eines per ser els millors professionals tant en recerca com al món de l’empresa. Et serà de gran ajuda perquè les oportunitats també es creen.

Activitat ja realitzada

Amb Cristina Madrid, Line Leader a TOWA Pharmaceuticals i coorganitzadora de xerrades TEDxEixample.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar