Curs: Educació digital per a sèniors


Curs: Educació digital per a sèniors

Si de forma habitual tens dubtes sobre el funcionament de diferents dispositius digitals, necessites sovint ajuda de familiars i amics o no t’atreveixes a fer algunes tasques digitals per por a la seguretat, aquest és el teu curs. ‘Educació digital per a sèniors’ té com a objectiu dotar-te de les habilitats necessàries que t’ajudin en la utilització de la tecnologia digital, que s’ha convertit en el major canvi social de les últimes dècades.

El curs inclou un repàs dels diferents dispositius digitals, del correu electrònic, la identitat digital, el tractament de textos, l’organització i edició d’imatge a l’ordinador i al mòbil, de les eines de comunicació, les xarxes socials, les videotrucades, la relació amb les administracions i les compres on-line i la banca electrònica. Consulta el programa complet.

El curs serà impartit per Gerard Vilanova, alumni UAB i formador en educació digital amb el seu projecte TIC ACTIVA. Tindrà lloc els dimarts i dijous de maig de 18 a 19.30 hores a l’aula d’informàtica de la Facultat d’Economia i Empresa del Campus de Sabadell (Carrer Emprius, número 2). Cada alumne disposarà d’un ordinador, i per les pràctiques amb el telèfon mòbil, cada assistent ha de dur el seu telèfon personal.

El preu del curs és de 10 euros per alumni UAB i socis d’EUTIME, i de 30 euros per persones externes.

Inscriu-t’hi on-line o de manera presencial de dilluns a divendres de 18h a 20h a la seu d’EUTIME (Carrer Narcís Giralt, 40, Sabadell).

Inscripcions tancades

Organitzadors:

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar