Avantatges culturals


Alumni UAB

Pàgina web d’AlumniAvantatges culturals

Descomptes en espetacles culturals

FOREVER YOUNG

20% de descompte

Guió original: Erik Gedeon Direcció i adaptació: TRICICLE. Set actors joves s’interpreten a ells mateixos, o a allò que seran dintre de 40 anys, quan estiguin vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells.

Al Teatre Poliorama del 16 de març al 29 de maig de 2022.


QUEENMANÍA DE ROCK EN FAMILIA

15% de descompte

Un impressionant espectacle familiar amb el que reviure la màgia de la música en directe del grup de Freddie Mercury de la mà de Play The Game, la seva millor banda homenatge.

Al Teatre Poliorama el diumenge 15 de maig a les 12h.


ROMEU I JULIETA

20% de descompte

Una adaptació una versió contemporània del text de Shakespeare de la mà de La Brutal. Seguint la seva línia d’actualització de clàssics, fa una revisió de l’obra envoltant-se del bo i millor del teatre català: Joan Yago, aclamat dramaturg de La Calòrica, farà l’adaptació, i Yannick Garcia Porres farà una nova i necessària traducció.

Al Teatre Poliorama del 10 de juny al 6 d’agost de 2022.


PARES NORMALS

10% de descompte

Un musical dels Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta. Totes les cançons de Pares Normals són originals i especialment composades per Els Amics de les Arts.

Al Teatre Poliorama del 18 de novembre al 18 de desembre de 2022.


DÀMARIS GELABERT: MOU EL COS

15% de descompte

El vibrant directe de la Dàmaris Gelabert i la seva banda “La música i el cos no es poden separar”. No parareu de moure-us seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz…

Al Teatre Poliorama el 21 i 22 de maig de 2022


Com accedir al descompte?
Escriu-nos a alumni@uab.cat i et farem arribar un codi promocional que podreu utilitzar al comprar les vostres entrades on-line.

Per més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de alumni@uab.cat o al telèfon 93 586 81 03 o al  687 64 18 63.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar