Els alumni


Alumni UAB

Pàgina web d’Alumni


Els alumni

“Sense un posicionament de marca, estàs condemnat a apostar per qualitat o preu”

Entrevista a Víctor Puig, Ciències de la Informació UAB ’95 i Màster Europeu en Comunicació Interactiva UAB ’98. És director general i fundador de l’agència de comunicació i màrqueting digital Zinkdo. Fa més de 25 anys que es dedica al món digital, ha sigut professor associat en diferents universitats i recentment, va ser el conductor de la primera edició de l’esdeveniment TEDxUABarcelona.

“Si no hi ha una perspectiva feminista, no veurem la violència”

Entrevista a Belén Gallo, Medicina UAB ’02 i postgrau en Violències Masclistes UAB ’22, amb més de 15 anys d’experiència com a metgessa experta en Psiquiatria Forense a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, durant els quals ha sigut subdirectora de la divisió de Tarragona. 

És també jurista, membre de l’Associació Dones Juristes i ha treballat durant molts anys amb jutjats de Violència sobre la Dona. 

“Els infants aprenen a través de l’acció, necessiten experimentar, desenvolupar la creativitat i el pensament divergent”

Entrevista a Raül Cabús, Educació Infantil UAB ’10 i Educació Primària UAB ‘11, mestre i creador del blog ‘Petjades de mestre. També conegut a xarxes socials amb seu perfil d’Instagram, hi comparteix materials, idees i propostes educatives per a infants destinades a professorat i famílies. A més, és autor de la Guia de contes LGTBIQ+ i aquest any ha publicat  llibre, “Aprendizaje manipulativo. Cómo educar a través de la acción.”

“Volem aconseguir la intel·ligència emocional artificial més precisa del mercat”

Entrevista a Aniol Hervás, Enginyeria Química UAB ’18, cofundador i director d’Emocional, una plataforma que va néixer el 2020 amb l’objectiu de fer més accessible l’atenció psicològica als joves i de millorar la situació laboral dels psicòlegs. A més, amb un element tecnològic disruptor: el desenvolupament d’un algoritme propi de reconeixement emocional.

“Es una guía para los valientes que nos arriesgamos a salir del país y vivir esta aventura”

Rossana Alvarado estudió Comunicación Social y Marketing en la Universidad Casa Grande en Guayaquil (Ecuador). En 2014, decidió venir a Barcelona a estudiar el máster en Administración y Dirección de Comercios y Distribución en la UAB, y actualmente trabaja como Purchase and Production Manager en una consultora textil.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar