Activitats UAB Open Labs


Activitats UAB Open Labs

Gràcies als Laboratoris de la UAB, aquest final de curs regala’t una activitat lúdica mentre coneixes nous recursos que et seran d’allò més útils en el teu dia a dia. La monotonia diària no et deixa conèixer noves alternatives? És avorrida? Surt del teu context, augmenta les teves capacitats, i la vida s’omplirà de noves oportunitats. Sempre és un bon moment per mirar enfora!

Totes les activitats son gratuïtes


Tallers tecnologics

Estudis de gravació

Els sons, la música i la paraula tenen la capacitat de transportar-nos, de crear paisatges i entorns nous sense haver-nos de desplaçar; ens mouen l’estat d’ànim, ens emocionen.

Al llarg d’aquest taller coneixeràs els components d’un estudi de gravació professional i utilitzaràs les seves eines principals per acabar fent la teva primera gravació professional! 

DataHoraA càrrec de: LlocNivell incialAforament
3, 10 i 17 de junyDe 10:00 a 13:00Sílvia Segura i Eric HallDigital Lab i Àudio LabNo calen coneixements previs5 places segons ordre d’inscripció

Pensamiento colectivo y corte láser

En esta actividad nos adentramos en la creación artística colectiva a partir de un texto literario.

Un texto nos llena de imágenes, pero también de sensaciones o emociones. ¿Cuáles son esas ideas, imágenes y sensaciones comunes? Si las compartimos, podremos empezar a crear.

DataHoraA càrrec deLloc Nivell inicialAforament
15 i 16 de junyDe 15:00 a 17:30Pablo CarbonellDissent LabNo calen coneixements previs 10 places segons ordre d’inscripció

Tastets Digitals

La millor textura per als teus arxius 3D

Quan escanegem un objecte o espai estem “gravant-ne” tant la forma com la textura. En aquesta activitat et mostrarem com millorar la textura, i quina informació et pot aportar per a conèixer i entendre millor l’objecte escanejat.

DataHoraA càrrec deLlocNivell inicialAforament
10 de maigDe 16:00 a 18:00Ana Zapatero i Enric EspinosaDigital LabNo calen coneixements previs10 places segons ordre d’inscripció

Reciclatge de plàstic

El plàstic té la propietat de fondre’s per convertir-se en qualsevol altre objecte. L’èxit d’aquest material rau en el fet que tècnicament és fàcil, pràctic i econòmic, però si és tan fàcil de reciclar, quin és el problema? En aquest taller farem un procés pràctic mentre et mostrarem alguns casos d’èxit.

DataHoraA càrrec deLlocNivell inicialAforament
7 de junyDe 10:00 a 13:00Mònica CarvajalDisseny LabNo calen coneixements previs8 places segons ordre d’inscripció

Equalització i gravació amb Auto-Tune

L’equalització és una eina extremadament útil per a artistes, intèrprets, lectors i oients, que obre les portes a un món extens de possibilitats. És per això que en aquest tastet musical tractarem la veu humana i observarem com es pot equalitzar, mentre anem entenent com funciona l’Auto-Tune.

DataHoraA càrrec deLlocNivell inicialAforament
9 de junyDe 15:00 a 17:30Eric HallÀudio LabNo calen coneixements previs6 places segons ordre d’inscripció

Realitat virtual, el joc seriós 

La Realitat Virtual Immersiva es comença a utilitzar en infinitat de sectors com a recurs pedagògic, com a espai d’entrenament o, senzillament, com a eina de treball.

Vine a descobrir l’ampli recopilatori que el Digital Lab ha preparat per a tu, i descobreix les possibilitats d’una eina que pots usar en el dia a dia a l’hora de preparar les teves classes.

DataHoraA càrrec deLlocNivell inicialAforament
21 de junyDe 12:00 a 14:00Pol GuiuDigital LabNo calen coneixements previs10 places segons ordre d’inscripció

Totes les activitats del programa d’innovació i de recerca de la UAB estan obertes a tota la comunitat del Campus i més enllà, i no pretenem res més que fer-te gaudir mentre amplies les teves capacitats.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar