VII Congrés Internacional EDO

L’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona ha focalitzat des de 2003 una de les seves línies de recerca en l‘anàlisi dels processos de creació i gestió del coneixement (CGC) en les organitzacions vinculades amb l’educació i la formació. 

El grup d’investigació EDO està compromès, per vocació i compromís social, a aproximar el coneixement generat a la societat, en general, i a altres professionals i acadèmics interessats en les seves línies de recerca. 

Per aquest motiu l’any 2023 el congrés es centrarà en «Aprenentatge i intel·ligència col·lectiva a les organitzacions després de la pandèmia» amb l’objectiu d’analitzar el rol dels directius en la gestió del coneixement i el talent a les organitzacions, les xarxes socials corporatives per a la promoció de l’aprenentatge social i l’aprenentatge en acció com a eina per potenciar el desenvolupament professional.

Programa del congrés que es realitzarà el 17, 18 i 19 de maig de 2023.

En aquest congres els Alumni tenen un 10% de descompte sobre la matricula individual. La matricula individual es de 300€. Registre

Ponents:

  • Carme Armengol (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • Maria José Besó Utrera (Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especitalitzada)
  • Elisabet Campos Hernàndez (Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especitalitzada)
  • Joaquín Gairín Sallán (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • Jesús Martínez Marín (Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especitalitzada)
Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: