Primera trobada a Nova York per l’activació del Chapter Alumni UAB East Coast

Aquest primer cap de setmana de juny s’ha celebrat a Nova York la trobada activadora del futur Chapter Alumni UAB East Coast. La delegació de la Universitat, encapçalada per Màrius Martínez, vicerrector de Relacions Internacionals de la UAB, va reunir-se amb un grup d’alumni residents a Nova York.  A la trobada també hi va assistir Maria Pilar Pérez Ordono, la delegada de la Generalitat als Estats Units.

Màrius Martínez ens explicava que durant aquesta trobada informal, els participants van xerrar durant més de tres hores sobre el país i les oportunitats, les dinàmiques i les facilitats que aporten els chapters als nouvinguts.

En paraules de David Gorman, Periodisme’16 UAB i nouvingut als Estats Units: “Porto poc a la ciutat, i trobo que és una manera fantàstica de fer networking, conèixer-nos entre nosaltres, intercanviar experiències i continuar creixent professionalment lluny de casa.”

Els alumni assistents, de diferents professions i trajectòries, han vist la proposta amb molt bons ulls. Com comenta Montse Cebrián, Comunicació Audiovisual’98 UAB, “Alguns dels que vam anar no tenim cap connexió catalana a NY, i ens va agradar molt poder xerrar en català i parlar amb persones que provenen de la mateixa ¨cultura¨”.

Durant aquesta conversa va quedar palès que la UAB vol oficialitzar el Chapter el curs vinent, organitzar més trobades i potenciar un espai de xarxa en alguna plataforma de contactes professionals, doncs com comenta Roger Sunyer: “ens ajudarà tant a connectar entre nosaltres com a crear vincles professionals”.

Chapters alumni UAB internacionals

El primer chapter internacional alumni de la UAB es va crear a Brussel·les el 21 de setembre del 2016, una ciutat on viuen i treballen molts alumni. L’acte va comptar amb la presència de Sara Moreno, antiga vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat de la UAB i Amadeu Altafaj, representant permanent de la Comissió Europea i titulat en Periodisme a la UAB. 

Fora d’Europa existeix el UAB Alumni Beijing Chapter que es va inaugurar a principis de març del 2018. La delegació de la UAB, va ser encapçalada per Margarita Arboix, antiga rectora de la UAB, i  Màrius Martínez, vicerrector de Relacions Internacionals de la UAB.

Els chapters internacionals són una representació de la UAB. Esdevenen un punt de referència pels alumni d’un territori i son un espai d’intercanvi d’experiències i relació. Impulsen trobades i activitats per la xarxa alumni de la UAB en diferents ciutats del món. El networking, la millora professional, l’actualització de coneixements i els debats sobre temes d’actualitat són algunes de les activitats que s’hi programen.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: