La UAB ofereix noves activitats d’orientació professional en línia, gratuïtes per a l’alumnat i Alumni

Organitzades amb la col·laboració de Barcelona Activa, les sessions proporcionaran, a les persones estudiants, eines, recursos i competències per ajudar-les a fer el salt al món laboral. La gestió emocional, la cerca de feina el CV o l’entrevista de selecció, entre les temàtiques tractades.

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB continua oferint activitats formatives per impulsar la inserció laboral de l’alumnat i la renovació d’habilitats dels Alumni. Gràcies a la seva aliança amb Barcelona Activa ha organitzat un nou cicle de sessions, que es faran en línia (a Microsoft Teams) durant les properes setmanes i tindran una durada aproximada de 90 a 120 minuts. Sempre gratuïtes, volen proporcionar coneixements útils per incorporar-se al mercat laboral amb el màxim possible de garanties.

Les temàtiques han estat escollides per les Facultats i Escoles de la UAB per a complementar els plans d’estudis de les seves persones estudiants i inclouen la gestió emocional de la incertesa, els canals de cerca de feina, el CV i la carta de presentació, l’elevator pitch o l’entrevista de selecció, entre altres. Malgrat cada centre docent ha escollit les seves pròpies activitats, totes estan obertes a tot l’alumnat de la Universitat i als Alumni. A més, totes les sessions seran impartides per persones expertes en la matèria.

Per tal d’accedir a les mateixes, caldrà que l’alumnat es registri a la Plataforma de Barcelona Activa en aquest enllaç. Un cop fet això, haurà de fer clic sobre les sessions escollides en el llistat inferior i inscriure’s amb el codi UABACTIVA. Finalment, rebrà un enllaç per connectar-se a les reunions corresponents de Microsoft Teams.

ActivitatDataHoraCentre Organitzador
Fem-ho fàcil! Metodologia AGILE (en castellà)30/0510:00 a 12:00Escola de Doctorat
Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: