Convocatòria oberta al X Premi CIEU-FEiE 2022 a la persona més emprenedora

Tens una trajectòria al món de l’emprenedoria amb consciència sobre impacte social i la sostenibilitat? Estem buscant talent alumni!

Participa als  X Premi CIEU-FEiE 2022 a la persona més emprenedora fins el 2 de maig i guanya 250 euros

És un certamen del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) adreçat a tots els  estudiants de FUABformació (l’EPSI, l’ESAGED i l’EUTDH), de la Facultat d’Economia i Empresa, i de la UAB en general, incloent també als alumni. L’objectiu del premi és fomentar l’esperit emprenedor i la innovació entre els membres de la comunitat universitària.

El jurat escull la persona guanyadora segons l’esperit i iniciativa emprenedora, les accions emprenedores dutes a terme, la originalitat i grau d’innovació de les accions, la viabilitat a mig i llarg termini (tècnica, comercial i econòmica) dels projectes i la trajectòria emprenedora de la persona.

El premi té set categories, entre elles, el premi Alumni UAB “impacte social i sostenibilitat” amb una dotació econòmica de 250 euros i un assessorament gratuït per part dels experts del CIEU.

L’acte de lliurament del Premi serà el 9 de maig a les 12:30h a la Sala d’Actes de la Facultat d’Economia i Empresa.


Com presentar-s’hi

Envia la teva candidatura a alumni@uab.cat amb l’assumpte ‘X Premi CIEU-FEiE 2022 a la persona més emprenedora’ i les següents dades:

  • CV (1-2 pàgs.)
  • Motius per guanyar (1-2 pàgs.)

De totes les propostes rebudes, Alumni UAB farà una carta de recomanació.

Bases del premi

Edició 2018

Georgina Vidal-Gavilan, alumni UAB de la primera promoció de Ciències Ambientals, va ser la guanyadora del premi CIEU-2018 a la persona més emprenedora en la categoria Alumni UAB “impacte social i sostenibilitat” per Biorem, un projecte professional expert en el disseny, l’enginyeria, l’adquisició i l’ecogestió d’equipament hospitalari i la tecnologia mèdica.

Edició 2019

Cesc Sierra, Enginyeria Informàtica UAB ’14, va guanyar el Premiu CIEU-2019 a la persona més emprenedora en la categoria Alumni UAB “impacte social i sostenibilitat”. Conjuntament amb el seu germà, Cesc Sierra, va fundar Ges4t, una plataforma on-line que posa en contacte persones propietàries i clients amb l’objectiu de millorar l’eficiència i augmentar la reputació dels habitatges d’ús turístic a través de la tecnologia web.

Edició 2021

Germán Bartolomé, màster en Edició, Escriptura i Redacció UAB ’16, va ser el guanyador en la categoria Alumni del IX Premi CIEU-FEiE a la persona més emprenedora. Bartolomé és fundador de El Punt Volat, un segell independent de llibres per encàrrec, que s’ha convertit en la primera editorial d’autoedició en català.

Reviu l’última edició!

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: