Horizon Mental Health i Gallines Nòmades reben el Premi CIEU-FEiE Alumni UAB a la idea més emprenedora


Horizon Mental Health i Gallines Nòmades reben el Premi CIEU-FEiE Alumni UAB a la idea més emprenedora


Els projectes Horizon Mental Health i Gallines Nòmades van rebre el Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora en la categoria Alumni UAB el dijous 16 de desembre, en un esdeveniment organitzat pel Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) i la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB.

L’acte, que té l’objectiu de fomentar l’esperit innovador i emprenedor entre la comunitat universitària de la UAB, va ser presentat per Andreu Turró, director del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries. També va comptar amb les intervencions institucionals de Valeri Sorolla, vicedegà d’Emprenedoria de la Facultat d’Economia i Empresa i d’Anabel Galán, vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat.

El conferenciant convidat va ser Aleix Caussa, Psicologia UAB ’01, CEO i fundador de l’empresa de consultoria social Spora, que va fer un breu recorregut de la seva experiència en el món de l’emprenedoria social. «Portar una empresa vol dir fracassar moltes vegades, però també porta grans alegries», va explicar, mentre reflexionava sobre el seu camí professional i animava a tots aquells que volguessin emprendre.

Durant l’acte, es van atorgar els premis en les següents categories: FUABformació, Facultat d’Economia i Empresa, Resta de la UAB i Alumni UAB.

Premis Alumni UAB

La categoria Alumni compta amb dos àmbits, el general i el d’impacte social i sostenibilitat, cadascun amb una dotació econòmica de 500 euros, gràcies a una col·laboració entre la Fundació Alumni UAB i Caixa d’Enginyers.

El Premi Aumni UAB a la idea més emprenedora en àmbit general va ser per Horizon Mental Health, un projecte que va sorgir arran del confinament i de l’augment de la necessitat d’assistència psicològica, sumat a les mesures restrictives en la mobilitat. Té l’objectiu de democratitzar l’accés a la psicologia i de garantir el benestar emocional a tots els grups de persones, sense barreres de disponibilitat horària o desplaçament.

Formada per Oriol Barat, Psicologia UAB ’18 i doctor en Psicologia Socioal UAB ‘22; Sergi Novell; Gerard Abad; Arianda Fons; Carlota Vazquez; Genís Caldés; Sílvia Crespo i Aida Garcia.

I Gallines Nòmades va rebre el premi Alumni UAB en la categoria d’impacte social i sostenibilitat. Aquest projecte, fundat per Laura Franco, màster en Antropologia UAB ‘21 i  Mirko Greco, pretén implantar un nou model de producció més sostenible que respecti el cicle natural dels animals i de la terra. L’objectiu és millorar la productivitat i tenir un impacte positiu en el medi ambient, fomentant alhora la distribució en l’àmbit local.

Guanyadors d’edicions anteriors

El Premi Aumni UAB a la idea més emprenedora en àmbit general 2020 va ser per Arspect, fundada per Josep Arguimbau, Dret UAB ’19; Jonathan Ponce Bedmar; Pablo Canet Mir i Laura Gausa Rom. I Verificat va rebre el premi Alumni UAB en la categoria d’impacte social i sostenibilitat, entitat creada per Alba Tobella, Periodisme UAB ’09; Carola Solé, Periodisme UAB ’09; Roser Toll, Periodisme UAB ’08, Lorenzo Marini i Carina Bellver.

En l’edició del 2019, el projecte Nepcom d’Eduard Blasi, Dret UAB ’08, va rebre el Premi Alumni UAB d’àmbit general. I la iniciativa ACor de Jordi Bañeras, va guanyar el premi Alumni UAB en impacte social i sostenibilitat.

I en l’edició 2018, els guardons van ser per Elena Trias de Bes, postgrau en Màrqueting a la UAB, amb el projecte Wonderkids i Gerard Vilanova, màster a l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents, amb TIC ACTIVA.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: