Es busquen conferenciants amb «pensament innovador» per a l’esdeveniment TEDxUABBarcelona


Es busquen conferenciants amb «pensament innovador» per a l’esdeveniment TEDxUABBarcelona


La UAB acollirà, el 31 de març del 2022, l’esdeveniment TEDxUABBarcelona, una jornada en la qual diferents membres de la comunitat universitària faran xerrades sota el lema «Pensament Iinnovador». L’objectiu és compartir coneixement, generat a la UAB, que sigui transformador i inspirador per a un públic global. Els interessats a participar-hi han d’omplir aquest formulari

TED és una comunitat internacional dedicada a difondre idees, normalment en format de xerrades breus i divulgatives, sobre diferents temes. Segons aquesta organització sense ànim de lucre, «estan construint un centre de coneixement gratuït dels pensadors més inspiradors del món, i una comunitat d’ànimes curioses per interactuar amb les idees». Seguint amb aquest esperit d’«Iidees que val la pena difondre», donen l’oportunitat a diferents universitats, entitats o comunitats d’organitzar els esdeveniments TEDx.

A la UAB, la jornada TEDxUABBarcelona tindrà el pròxim 31 de març a l’Auditori de Lletres i estarà oberta a tota la comunitat universitària: estudiants, alumni, personal investigador, i personal d’administració i serveis. En concret, es busquen sis persones de la comunitat UAB que vulguin exposar una idea o un projecte innovador, que valgui la pena compartir i que pugui ser transformador o inspirador per a la resta de persones. Pot ser de qualsevol àmbit de coneixement, però cal que la temàtica es pugui explicar amb voluntat divulgativa davant d’un públic no expert.

Un comitè de la Universitat triarà els conferenciants, i es posarà un especial interès en les propostes multidisciplinàries. Així, segons els membres d’aquest comitè, «es busquen artistes nanotecnològics, economistes termodinàmics o arquitectes mèdics». 

Les persones que s’ofereixin com a conferenciants rebran una formació prèvia sobre habilitats de comunicació i també tindran el suport de la UAB en la preparació de la xerrada i dels materials necessaris per a fer-la.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: