PREMIS CIEUPREMIS CIEU

Convocatòria oberta al XII Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora en categoria Alumni.

Tens una idea innovadora? Estem buscant talent emprenedor alumni! Presenta el teu projecte al XII Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora fins al 10 de desembre i guanya 500 euros, gràcies a una col·laboració amb la Caixa d’Enginyers!

El XII Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora és una iniciativa del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) adreçat a tot l’alumnat de la UAB i a la comunitat alumni, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i la innovació

El jurat, format per persones expertes del món universitari i empresarial, considerarà la originalitat i el grau d’innovació de la idea, l’adequació del perfil de l’emprenedor o la complementarietat de l’equip emprenedor, el coneixement del producte o servei, el coneixement dels clients potencials i de la competència, la implementació de la idea i la viabilitat tècnica i econòmica del projecte.

El premi té quatre categories, entre elles, la categoria Alumni, amb dos premis, un d’àmbit general i un en l’àmbit de l’impacte social i la sostenibilitat. Amb una dotació econòmica de 500 euros cada una, gràcies a una col·laboració amb la Caixa d’Enginyers.

Si t’has titulat a la UAB i tens un projecte innovador, presenta’t de forma individual o en grup formalitzant la fitxa de participació i el full de registre d’emprenedors/es del CIEU abans del 10 de desembre de 2021. En el cas dels grups, hi ha d’haver almenys una persona titulada a la UAB.

L’acte de lliurament del Premi serà el 16 de desembre a les 16:15 h a la sala d’actes de la Facultat d’Economia i Empresa.

T’hi esperem!

Guanyadors d’edicions anteriors
El Premi Aumni UAB a la idea més emprenedora en àmbit general 2020 va ser per Arspect, fundada per Josep Arguimbau Marqués, Dret UAB ’19; Jonathan Ponce Bedmar; Pablo Canet Mir i Laura Gausa Rom. I Verificat va rebre el premi Alumni UAB en la categoria d’impacte social i sostenibilitat, entitat creada per Alba Tobella, Periodisme UAB ’09; Carola Solé, Periodisme UAB ’09; Roser Toll, Periodisme UAB ’08, Lorenzo Marini i Carina Bellver.


En l’edició del 2019, el projecte Nepcom d’Eduard Blasi, Dret UAB ’08, va rebre el Premi Alumni UAB d’àmbit general. I la iniciativa ACor de Jordi Bañeras, va guanyar el premi Alumni UAB en impacte social i sostenibilitat.


I en l’edició 2018, els guardons van ser per Elena Trias de Bes, postgrau en Màrqueting a la UAB, amb el projecte Wonderkids i Gerard Vilanova, màster a l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents, amb TIC ACTIVA.

Amb la col·laboració de:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: